Stackars Saga

Idag har Saga bara legat inne. Hon är helt kass i magen. Det fullkomligt sprutar från båda öppningarna, undrar vad hon fått i sej egentligen? Kan inte minnas att hon varit sjuk innan, inte ens varit kass i magen, hon kan äta ALLT utan att bli dålig. Hoppas verkligen att detta går över fort, för det är inte kul när hon är sjuk.
Igår skulle vi egentligen varit på kurs med Mette Klavenes. Det är en jättebra kurs där Mette hjälper en med det som man önskar få hjälp med, finns ju en del. Tyvärr hade min chef lagt in ett möte där, så det blev ingen kurs för vår del. Saga var däremot på agility med Sanne. Det går riktigt bra, så Sanne kommer nog att satsa lite på detta med Saga.
Ikväll skulle vi varit på klubben och tränat lydnad. Hade sett fram emot även detta, eftersom jag helhjärtat vill satsa på 2:ans moment nu, men det går ju inte med en sjuk hund. Hon får ta det lugnt ett par dagar och bli riktigt frisk först, sen kör vi igång med träning igen. Ser fram emot att spåra till helgen, eftersom hon verkligen älskar detta. Arelidsaussie-hundar på rikslägret 2010
Fr v Vilda, Cinna,Lotus. Älva, Penny och Saga


Kommentarer
Postat av: Lovisa & Cinna

Vilken fin bild på hela gänget! Hoppas Saga kryar på sig snart. Kram

2010-09-21 @ 20:20:03
URL: http://afairytale-aussie.blogspot.com
Postat av: tezze o co

Hej hej! Nu har jag hittat hit :)Grattis till Lund, trots att hon va pälslös! Fina flickan :)Kommer förbi dig nån dag jag hinner, har ju lite saker att både hämta o lämna haha ;)

2010-09-23 @ 12:03:21
URL: http://www.tezzeshundar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0