En härlig helg!

Åkte till landet i fredags. Så fort vi svänger av landsvägen börjar Saga att tjuta, hon älskar att vara på landet och vill ur bilen så fort det bara går. På kvällen var Anki och Jens hos oss och åt lite räkor och prata bort några timmar. På Lördagen var vi ute i stort sett hela dan. Vi tränade en del på förmiddagen med framförgåendet, krypet och rutan. Under eftermiddagen gick jag och Anki upp i skogen och körde lite upplet. Man blir så trött när man är ute hela tiden, fast på ett positivt sätt. På kvällen var vi bjudna upp till Anki och Jens och fick en fantastisk god köttgryta som Jens hade gjort.
Söndagen ägnades tillsammans med flera trevliga hundar, och givetvis trevliga människor också. Anki hade kennelträff, så vi träffades hos henne under förmiddagen och gick vidare till skogen för att hålla på med viltspår. Det är nåt som jag tycker är väldigt kul att hålla på med, men den senaste tiden har det inte blivit av eftersom vi tränat mycket spår inför brukset. Första spåret gjorde vi bara en raksträcka för att se hundarnas intresse och motivation. Andra spåret la vi till en vinkel också. Det gick väldigt bra för nästan alla. Andra gången blev Lotus och Penny väldigt fundersamma. Båda började väldigt bra, men kom av sej. De uppförde sej som om de var rädda för något. Det kan ju ha varit vildsvin eller nåt annat som fick dem att reagera så, vem vet? Efter skogen gick vi hem till Anki och grilla korv. Sen hade klockan hunnit bli så mycket så det bara var att packa bilen och åka till stan igen. Hade ju inte varit fel att få vara kvar en vecka nu och bara fått njuta av den vackra hösten.Lägger ut några bilder från en trevlig dag.


Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Tusen tack för en trvlig helg. Härliga bilder.Ses i morgon

2010-10-17 @ 21:49:59
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: petra & zäta

Hej Eva Lena o tack för hjälpen med viltspåret, ville bara meddela att jag lagt ett nytt vilt spår till zäta efter att ha straff kommenderat honom att sitta i hundgården med en klöv, nu ääälskar han den o spåret gick faktiskt bra!!!

Kul, kul!!

Nu ska jag lägga ett till i helgen oxå.

Ha det toppen så länge

2010-10-21 @ 08:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0