Stress...

Den här veckan har bara varit stressig, avskyr när det är så! Bara en massa strul på jobbet och sen helt utan vidare förkyld och feber. Kom ungefär som influensa brukar, ena stunden frisk sen sjuk. Fick gå hem från ett möte och lägga mej. Har proppat i mej alvedon och ALLT som finns mot förkylning, fick nämligen inte bli sjuk för på torsdagen och fredagen var det föreläsningar på Högskolan i Skövde. Går man en distansutbildning kan man inte vara sjuk när det är föreläsningar. Var inte så himla kul att åka dit med feber, efter det var det bara att ta bussen och försöka hinna till avslutning och prisutdelning på höstens kurser. Kan väl inte påstå att resultatet var så himla kul, vissa saker vill man ju bara glömma... Vi kom trea i vår grupp, men ingen hund i 2an presterade något bra. Det var som Gittan sa, instruktör i 2an, att man kunde tro att hundarna pratat sej samman innan och bestämt att nu ska vi jävlas.
I agilityn kom Saga 3a bland largehundarna.
På fredagen var det Skövde igen, visserligen en mycket givande dag, men man orkar inte när man är sjuk. Väl hemma blev det tända ljus, god mat och vin, sen satt jag som fastklistrad i soffan...
Den stackars Saga ska va glad att hon har en sån hjälpsam lillmatte som har tagit henne på långpromenader och försökt att aktivera henne mentalt när matte inte hinner. Däremot har vi faktiskt börjat med den tunga apporten på 2kg. Får ta den först innan vi prövar den på 4kg. Hon var lie tveksam först, men det var inga större problem för henne att ta den ur handen, eller hämta den. När jag skulle lägga undan den i garderoben när vi var klara satt hon utanför och pep, så den var nog ganska kul ändå.
Nu ska jag bara lata mej den här helgen och i morgon är det dags för att se Harry Potter, ser fram emot detta eftersom jag älskar både böckerna och filmerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0