Bara mat och regn

Åkte till landet i lördags förmiddag med familjen. Annelie var med, med dotter och hund. Tyvärr så var ju inte vädret så himla kul... Regna konstant hela lördagen. Blev inte så mycket uteliv med hundar, tyvärr. Hittade ändå ganska mycket svamp på den korta promenaden. Det var taggsvamp, trattisar och några enstaka vanliga kantareller, gott!! Lördagen ägnades i stället åt att äta gott, tror jag åt på nåt hela dan, sorgligt. På kvällen tände vi en brasa i gillestugan och åt en massa olika goda italienska delikatesser, mums. Ägna oss också åt kortspel och andra spel. Det är synd att man gör det så sällan för det är faktiskt himla kul.
Söndagen bjöd väl på lite bättre väder, regna inte riktigt lika mycket, däremot så blåste det betydligt mer. Tog en långpromenad på förmiddagen. Skönt att få byta lite promenadvägar mot de vanliga i stan. Får väl erkänna att söndagen också ägnades åt en massa ätande. Det fanns ju så mycket gott kvar som är synd att slänga, eller hur?
Det har inte blivit nån träning med Saga alls den här helgen, fast i morgon har hon som tur är agility med Sanne. Den här årstiden gör ju inte precis att man jublar över att gå ut och träna. Nån formsvacka får man väl ändå ha??

Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Vilda är sur. Stog i fönstret och tittade hela dan efter syrran.

2010-10-24 @ 18:44:53
URL: http://www.arelidsaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0